Kuinka tarkistaa Avast-tilauksesi tila

Avast on yksi suosituimmista virustorjuntaohjelmistoista. Se tarjoaa ilmaisia ​​ja maksullisia versioita tarpeidesi mukaan. Maksullisilla versioilla, kuten Avast One ja Avast Prime Turvallisuus, voit käyttää kaikkia sen ominaisuuksia, joita et saa Avast Vapaa -versiossa.

Joskus Avast-käyttäjät eivät voi käyttää kaikkia sen ominaisuuksia edes tilauksen ostamisen jälkeen. Se voi tapahtua, koska joko Avast-tilauksesi on vanhentunut tai käytät ilmaista versiota. Voit ottaa yhteyttä Avast Tuki Suomi löytääksesi ratkaisun ongelmaasi. Voit myös manuaalisesti tarkistaa Avast-tilauksesi tiedot laitteellasi alla olevien vaiheiden avulla.

Vaiheet Avast-tilauksesi tilan tarkistamiseksi

Nämä vaiheet koskevat näitä Avast-tuotteita, mukaan lukien Avast palkkio Turvallisuus, Avast SecureLine VPN ja Avast Siivota palkkio.

  • Avaa Avast-ohjelmisto tietokoneellasi.
  • Siirry valikkoon ja etsi Omat tilaukset.
  • Voit tarkistaa tilauksesi tiedot kohdasta "Tämän tietokoneen tilaukset".
  • Jos kyseessä on Avast AntiTrack, avaa ohjelmisto laitteellasi ja siirry Valikkoon. Avaa Asetukset ja etsi "Tilauksen tila.
  • Voit myös tarkistaa tilaustietosi Avast-tilisi kautta. Siirry viralliselle sivustolle kirjautuaksesi sisään. Hanki teknistä Avast-tukea tilauksen hallintaan tilisi kautta.
  • Kun olet tarkistanut tilauksesi tilan, voit valita ilmaisen kokeilutilauksen tai ostetun tilauksen. Voit käyttää ilmaista kokeilujaksoa helposti sen päättymisen jälkeen. Napsauta valintaikkunassa "Vaihda ilmaiseksi". Sulje ohjelmisto ja käynnistä tietokone uudelleen. Avast Vapaa Virustorjunta on nyt aktivoitu tietokoneellasi.
  • Jos olet ostanut Avast-version, sinun on poistettava se laitteestasi ja asennettava Avast Vapaa Virustorjunta.
  • Voit myös uusia edellisen tilauksesi, jos se vanhenee. Napsauta päänäytössä Uusimisvaihtoehtoja ja valitse haluamasi Avast Premium Securityn tilaussuunnitelma; muista tuotteista saat ohjeet tuelta.
Tämän oppaan avulla voit tarkistaa Avast tilauksesi tiedot. Jos haluat ostaa uuden tilauksen, voit ottaa yhteyttä Avast tukitiimiin saadaksesi apua käyttämällä Avast-tukinumeroa. Voit myös aktivoida tuotteen uudelleen, jos olet jo ostanut uuden tilauksen.

Muu aiheeseen liittyvä blogi

Popular posts from this blog

Kuinka asentaa Avast Mainosten estäjä?

Kuinka estää Avast skannaamasta CodeBlocks?