Kuinka ottaa Avast-ponnahdusviestit käyttöön?

Oletko riippuvainen kannettavasta tietokoneesta, älypuhelimesta tai tietokoneesta, joka on täynnä erilaisia ​​tietoja, materiaaleja ja tietoja? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee yrittää parhaasi suojata se parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä johtuu siitä, että hakkerit, virukset ja haittaohjelmat voivat vahingoittaa järjestelmääsi lyhyessä ajassa verkon avulla.

Tällaisina aikoina paras asia, jonka voit tehdä, on sijoittaa Avastin kaltaiseen virustorjuntaohjelmistoon mahdollisimman pian. Se on luotu käyttämällä parasta tekniikkaa ja laitteita, joten voit uskoa siihen ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena saatat saada lisätietoja siitä Avast Tuki Suomi tiimin avulla mahdollisimman pian.

Tämä sovellus voi myös tarjota sinulle lisäominaisuuksia ja tuotteita, joita voit ostaa parantaaksesi suojaustasi laajalla marginaalilla. Lisäksi tämä ohjelmisto on erittäin helppo navigoida, koska siinä on selkeä ja kätevä käyttöliittymä. Siksi sinun tulee valita tämä sovellus välittömästi, jos haluat saada parhaat hyödyt ja minimoida vaarat laajalla marginaalilla.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun lataat ja asennat virustorjuntaohjelmiston, kuten Avast? Jos vastauksesi on kyllä, sen käyttäminen tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan voi olla haastavaa. Mutta tarkoittaako se, että sinun pitäisi luovuttaa? Ei. Näissä tilanteissa sinun tulee muistaa ottaa yhteyttä Avast tekniseen tukitiimiin ja pyytää heiltä ohjeita. Nämä koulutetut henkilöt ovat käytettävissä koko päivän varmistaakseen, että voit käyttää ohjelmistoa ilman vaikeuksia.

Sen lisäksi on olemassa muutamia ohjeita, jotka voit pitää mielessä, jos haluat ottaa ponnahdusilmoitusominaisuuden käyttöön. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun tulee tehdä, on ladata ja avata Avast-ohjelmisto kannettavaan tietokoneeseen tai älypuhelimeesi
  2. Kun sovellus alkaa toimia, siirry sivun Valikko-osioon
  3. Edessäsi avautuu uusi sivu, napauta siitä Asetukset-välilehteä
  4. Siirry uudesta vaihtoehtojen ja ominaisuuksien luettelosta Yleiset-välilehden Ilmoitukset-alueelle
  5. Näkyviin tulee ponnahdusikkunoiden ilmoitukset ja varoitukset -välilehti, valitse sen vieressä oleva ruutu
Soita Avast-tukinumeroon, jos haluat lisätietoja yllä olevista ohjeista.

Muu aiheeseen liittyvä blogi

Popular posts from this blog

Kuinka asentaa Avast Mainosten estäjä?

Kuinka estää Avast skannaamasta CodeBlocks?

Kuinka tarkistaa Avast-tilauksesi tila