Kuinka estää Avast skannaamasta CodeBlocks?

Oletko osa työtä tai oppilaitosta, joka vaatii säännöllisesti laajasti tutkimus- ja kehitystyötä? Jos vastauksesi on kyllä, tiedät jo kuinka paljon tarvitset teknologian ja internetin hyödyntämistä. Se tarkoittaa, että sinun on käytettävä tietokonetta tai älypuhelinta Internet-yhteydellä. 

Tämän tekijän avulla voit hankkia sopivimmat edut ja minimoida viiveet suurella marginaalilla. Käyttäessäsi näitä elementtejä sinun tulee kuitenkin olla tietoinen viruksista, haittaohjelmista ja hakkereista mahdollisimman paljon. Paras tapa tehdä se on käyttää virustorjuntaohjelmaa, kuten Avast.

Riippumatta siitä, minkä tyyppistä teknistä ongelmaa sinulla on, tämä sovellus pystyy tarjoamaan sinulle ne kaikki vastaavasti. Tästä syystä sinun pitäisi oppia siitä lisää Avast Tuki Suomi -tiimin ohjauksessa. Tämän ohjelmiston avulla voit myös lisätä tuottavuuttasi ja turvallisuuttasi tarjoamalla sinulle lisäsuojatyökaluja.

Huolimatta siitä, kuinka paljon tiedät tekniikasta ja verkosta, sinun voi silti olla erittäin vaikea asentaa ja asentaa Avast-kaltainen virustorjuntaohjelmisto järjestelmääsi.

Tällaisina aikoina yksi tärkeimmistä asioista, joita sinun pitäisi tehdä, on ottaa yhteyttä Avast tekniseen tukitiimiin mahdollisimman pian. Nämä asiantuntijat tekevät sinusta vaivatonta parantaa turvatasoasi laajalla marginaalilla. Ei vain sitä, vaan he voivat myös tarjota sinulle vinkkejä, ehdotuksia ja neuvoja aina, kun tarvitset niitä.

Muutamat seikat sinun tulee pitää mielessä, jos haluat estää Avast skannaamasta CodeBlocks. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Avast-ohjelmisto älypuhelimellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta Lisäsuojaus-välilehteä
  3. Valitse sinulle tarjotusta uudesta vaihtoehtoluettelosta Auto Hiekkalaatikko-ruutu
  4. Toinen sivu avautuu näytölle, napauta Asetukset-valikkoa
  5. Vaihda automaattinen hiekkalaatikkotila kysyäksesi seuraavalla avautuvalla sivulla

Jos jokin yllä olevista vaiheista ei toimi, soita Avast-tukinumeroon milloin sinulle sopii.

Popular posts from this blog

Kuinka asentaa Avast Mainosten estäjä?

Kuinka tarkistaa Avast-tilauksesi tila